ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Με την ευκαιρία της συμμετοχής μας στην 15η διεθνή έκθεση αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής ΑΡΤΟΖΑ τον Μάρτιο του 2017, είμαστε σε διαρκή διαδικασία ανεύρεσης άμεσων συνεργασιών στην ευρύτερη Ελληνική αγορά με επιχειρήσεις του κλάδου HORECA αλλά και με εμπορικούς συνεργάτες για τα προϊόντα εισαγωγής μας.

Το έντονο ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας και η αποδοχή μας ως μία εταιρία που μπορεί να καλύψει ανάγκες τροφοδοσίας εξειδικευμένων προϊόντων υψηλής ποιότητας, μας ώθησε στη δημιουργία ενός στοκ ασφαλείας στο κεντρικότερο σημείο της χώρας.

Από το 2018 και εξής, έχουμε την ευελιξία να προσφέρουμε τα προϊόντα μας στην ευρύτερη Ελληνική αγορά μέσω της συνεργασία μας με εταιρία Logistics στον Ασπρόπυργο Αττικής, τόσο με σκοπό την καλύτερη κάλυψη των αναγκών των συνεργατών μας εκτός Κρήτης, όσο και για την αδιάκοπη ανατροφοδότηση των κεντρικών αποθηκευτικών εγκαταστάσεων μας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε με το τμήμα πωλήσεων μας ώστε να λάβετε μία ολοκληρωμένη προσφορά των προϊόντων της γκάμας μας που σας ενδιαφέρουν. Είμαστε έτοιμοι να προμηθεύσουμε την εταιρία σας με μία ευρεία γκάμα υψηλής ποιότητας προϊόντων πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.